Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Fitness bij Waterland Sports

Fitness bij Waterland Sports

Bij fitness leer je de cardio- en krachtapparaten kennen en ze op de juiste manier te gebruiken. Je maakt kennis met alle facetten van cardio- en krachttraining waaronder; uithoudingsvermogen, coördinatie, kracht, snelheid, core-stability en lenigheid. Dit alles onder begeleiding van onze instructeurs.

 

Gratis Kennismaking

Bij een persoonlijke kennismaking krijg je volop de gelegenheid om te ervaren hoe het is om hier te sporten. Wij geven een rondleiding en uitleg over de werkwijze. Je krijgt een proeftraining op maat om te ontdekken wat de training voor jouw lichaam doet en of de sfeer en aanpak passen bij wat je zoekt.

Kennismaking

Bedrijfsfitness

Waterland Sports biedt bedrijven de mogelijkheid om hun medewerkers tegen speciale bedrijfstarieven te laten sporten. Ook zijn wij aangesloten bij Intenz Gezondheidsplan.

Het bedrijfsfitnessprogramma van Waterland Sports is een preventief en proactief gezondheidsprogramma waarbij de fitheid en belastbaarheid van de werknemer wordt verhoogd. Naast deze fysieke doelstellingen dragen onze programma’s ook bij aan ontspanning, gezelligheid en teamgeest voor de deelnemers.

Wij leveren graag een bijdrage aan een fit en gezond team van medewerkers! Bij interesse kunt u contact met ons opnemen om de mogelijkheden voor bedrijfsfitness voor uw organisatie te bespreken.

Kennismaking

 
 

Jeugdfitness

Omdat het lichaam nog in de groei is, is een gedoseerde training waarbij rekening wordt gehouden met de lichamelijke ontwikkeling van jongeren heel belangrijk. Het is bovendien voor deze doelgroep veel leuker om samen te sporten. Daarom heeft Waterland Sports voor jeugd tot 18 jaar speciale jeugdfitnesstrainingen in groepsverband.

Samen met leeftijdgenoten wordt op een gevarieerde manier aan de ontwikkeling van spierstelsel en uithoudingsvermogen gewerkt. De instructeur motiveert op speelse en aansprekende wijze de jonge deelnemers tot het verleggen van de grenzen.

Interesse?

Personal Training

Als regulier trainen te vrijblijvend is en je op zoek bent naar gerichte en intensieve één op één ondersteuning bieden wij een personal training aan. Neem voor meer informatie contact op met het team.

Interesse?

 
 

Afvallen

Wil jij de strijd tegen de kilo’s aangaan?
Dan is er voor jou ons Slank & Fit Programma.

Je doorloopt een traject van één jaar met een vaste trainer waarbij voeding, beweging op maat en persoonlijke begeleiding de spil vormen.

Het Slank & Fit programma is inclusief:

 • 4 testmomenten: uithoudingsvermogen en kracht
 • Maandelijks wegen en meten
 • 6 trainingsprogramma’s en tussentijdse aanpassingen
 • 1 afspraak met de diëtiste
 • Hartslagmeter
 • Regelmatige evaluaties
 • Professioneel advies en aandacht
  Het Slank & Fit programma is exclusief een onbeperkt fitness abonnement.
  Voor meer informatie en een vrijblijvende afspraak kun je contact opnemen met Waterland Sports.

  Interesse?.
 

Nijlstraat 34

1448 NX

Purmerend

Telefoon: 0299 64 76 58

E-mail: info@waterlandsports.nl

  

Schoonheidssalon Rozemarijn

Naast inspanning is er ook tijd voor ontspanning bij Waterland Sports! Geniet van een heerlijke ontspannende behandeling bij Schoonheidssalon Rozemarijn. De salon van Rozemarijn is gespecialiseerd in cosmetische gezichtsbehandelingen, microdermabrasie en permanente make-up. Klik hier voor meer informatie.

Nieuws

Helaas zal Waterland Sports per 1 augustus 2022 zijn deuren sluiten. Wij hadden dit graag anders gezien, maar kijken vooral met veel trots terug op ons prachtige bedrijf.

Bedankt voor het lidmaatschap bij onze fijne sportschool en veel geluk toegewenst! We komen elkaar vast nog eens tegen!

Lieve groeten.

Team Waterland Sports

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren