Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Fysiotherapie bij Waterland Sports

Waterland Fysiotherapie

Informatie Corona virus 15 maart

Wij houden als praktijk de berichtgeving rond het Coronavirus goed in de gaten. Het is niet gemakkelijk! We spreken huisartsen, specialisten en we houden de sites van RIVM, GGD, en onze beroepsgroep nauwlettend in de gaten. Dit alles om vooral een juist besluit te nemen.

Wij voelen de verantwoordelijkheid om noodzakelijke zorg te leveren.

Na overleg met verschillende partijen hebben we daarom besloten om in ieder geval voorlopig de praktijk open te houden. Dit besluit kan iedere dag worden gewijzigd, afhankelijk van de informatie vanuit de overheid en bovengenoemde groepen.

Wel willen we iedereen met klem het volgende verzoeken:

• Kom niet naar de praktijk als u VERKOUDEN bent, HOEST, KEELPIJN heeft, al dan niet met KOORTS. Belt u in dit geval de praktijk op en overleg of een telefonische of video afspraak ingepland kan worden op de tijd dat u de afspraak heeft.

• Neem TWEE HANDDOEKEN mee, 1 grote voor op de behandelbank en 1 om af te dekken en/of uw handen te drogen.

• WAS UW HANDEN bij binnenkomst in het toilet beneden bij de ingang van het pand.

• Maak alle apparaten in de oefenzaal goed schoon na het gebruik ervan.

Wat kunt u van ons verwachten:

• Wij werken niet als wij zelf verkoudheid- of griepklachten hebben;

• Dat wij nog vaker de handen wassen dan we nu al doen;

• Dat wij de behandelbank na elke behandeling schoonmaken met een desinfectie middel en in plaats van de normale bankhoezen alleen uw meegebrachte handdoeken gebruiken;

• Dat wij overgaan tot een telefonische- of video behandeling als dit gewenst is of u niet naar de praktijk kunt komen.

Wij willen benadrukken dat u altijd zelf besluit (met het bovenstaande in acht nemend) of u voor uw behandeling naar de praktijk komt. Wij verzoeken u wel om, indien mogelijk, ons dat zo spoedig mogelijk te laten weten.

Waterland Fysiotherapie

Email: info@waterlandfysiotherapie.nl

Telefoon: 0299-413171

Waterland Fysiotherapie staat voor persoonlijke aandacht en hoge kwaliteit van zorg!

 De praktijk is gevestigd in sportcentrum Waterland Sports. Hierdoor zijn alle voorwaarden aanwezig om u zo goed mogelijk te ondersteunen tijdens uw revalidatie. Waterland Fysiotherapie is gespecialiseerd in: nek- en rugklachten, hoofdpijn, manuele therapie en dry needling.

Meer informatie via www.waterlandfysiotherapie.nl of neem via onderstaand formulier contact op.

 

 

Nijlstraat 34

1448 NX

Purmerend

Telefoon: 0299 64 76 58

E-mail: info@waterlandsports.nl

  

Schoonheidssalon Rozemarijn

Naast inspanning is er ook tijd voor ontspanning bij Waterland Sports! Geniet van een heerlijke ontspannende behandeling bij Schoonheidssalon Rozemarijn. De salon van Rozemarijn is gespecialiseerd in cosmetische gezichtsbehandelingen, microdermabrasie en permanente make-up. Klik hier voor meer informatie.

Nieuws

Helaas zal Waterland Sports per 1 augustus 2022 zijn deuren sluiten. Wij hadden dit graag anders gezien, maar kijken vooral met veel trots terug op ons prachtige bedrijf.

Bedankt voor het lidmaatschap bij onze fijne sportschool en veel geluk toegewenst! We komen elkaar vast nog eens tegen!

Lieve groeten.

Team Waterland Sports

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren