Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Fietsen bij waterland sports

Fietsen (Outdoor)

Op zondagochtend om 09.30 uur vertrekken we vanaf Waterland Sports voor een fietstocht van 1 ½ tot 2 uur op een racefiets of mountainbike. De route wordt vooraf bepaald en varieert van een tocht door de polder tot een rit naar het strand.

Ook worden er samen koersen en klassiekers gereden bv De ronde van Noord-Holland, Amstel Goldrace etc. Ieder jaar gaan we minimaal 2 keer naar de Ardennen waar zowel racers als mountainbikers los kunnen in de Belgische heuvels.

Deze outdoor fietsactiviteiten zijn voor iedereen toegankelijk.

Nijlstraat 34

1448 NX

Purmerend

Telefoon: 0299 64 76 58

E-mail: info@waterlandsports.nl

  

Schoonheidssalon Rozemarijn

Naast inspanning is er ook tijd voor ontspanning bij Waterland Sports! Geniet van een heerlijke ontspannende behandeling bij Schoonheidssalon Rozemarijn. De salon van Rozemarijn is gespecialiseerd in cosmetische gezichtsbehandelingen, microdermabrasie en permanente make-up. Klik hier voor meer informatie.

Nieuws

GESLOTEN IVM DE FEESTDAGEN OP:

-Donderdag 24 December ’20 vanaf 15.00 uur
-Vrijdag 25 December ‘20
-Zaterdag 26 December ’20
-Donderdag 31 December ‘20  -Vrijdag 01 Januari ‘21

Het Team van Waterland Sports wenst jullie hele fijne feestdagen en een goed, gezond en sportief 2021!       

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren