Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

hardlopen bij waterland sports

HARDLOPEN

De outdoor looptrainingen van één uur bij Waterland Sports zijn gericht op het verbeteren van het duurvermogen. Er wordt een afwisselend programma van interval- en interval-duurtrainingen aangeboden, waarbij er rekening gehouden wordt met individuele doelstellingen. Het technisch correct leren lopen is een vast onderdeel van de training. Daarnaast kan er indoor gewerkt worden aan loop specifieke kracht en core-stability. Iedereen kan instromen en meelopen.

Om de groep een doel te geven, trainen we gericht naar wedstrijden. De deelname aan deze wedstrijden is geheel vrijwillig en zijn oa de Dam tot Damloop, de halve/ kwart Marathon van Egmond, Zandvoort Circuitrun en een wedstrijd gekozen door de groep. Zo zullen we voor de Dam tot Damloop op zoek gaan naar heuvels om de IJ-tunnel de baas te zijn en gaan we naar het Twiske en Castricum om alvast te wennen aan het circuit, de duinen en het strand.

Nijlstraat 34

1448 NX

Purmerend

Telefoon: 0299 64 76 58

E-mail: info@waterlandsports.nl

  

Schoonheidssalon Rozemarijn

Naast inspanning is er ook tijd voor ontspanning bij Waterland Sports! Geniet van een heerlijke ontspannende behandeling bij Schoonheidssalon Rozemarijn. De salon van Rozemarijn is gespecialiseerd in cosmetische gezichtsbehandelingen, microdermabrasie en permanente make-up. Klik hier voor meer informatie.

Nieuws

Helaas zal Waterland Sports per 1 augustus 2022 zijn deuren sluiten. Wij hadden dit graag anders gezien, maar kijken vooral met veel trots terug op ons prachtige bedrijf.

Bedankt voor het lidmaatschap bij onze fijne sportschool en veel geluk toegewenst! We komen elkaar vast nog eens tegen!

Lieve groeten.

Team Waterland Sports

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren