Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Jeugdfitness bij waterland sports

Jeugdfitness

Omdat het lichaam nog in de groei is, is een gedoseerde training waarbij rekening wordt gehouden met de lichamelijke ontwikkeling van jongeren heel belangrijk. Het is bovendien voor deze doelgroep veel leuker om samen te sporten. Daarom heeft Waterland Sports voor jeugd tot 18 jaar speciale jeugdfitnesstrainingen in groepsverband. Samen met leeftijdgenoten wordt op een gevarieerde manier aan de ontwikkeling van spierstelsel en uithoudingsvermogen gewerkt. De instructeur motiveert op speelse en aansprekende wijze de jonge deelnemers tot het verleggen van de grenzen.

Nijlstraat 34

1448 NX

Purmerend

Telefoon: 0299 64 76 58

E-mail: info@waterlandsports.nl

  

Schoonheidssalon Rozemarijn

Naast inspanning is er ook tijd voor ontspanning bij Waterland Sports! Geniet van een heerlijke ontspannende behandeling bij Schoonheidssalon Rozemarijn. De salon van Rozemarijn is gespecialiseerd in cosmetische gezichtsbehandelingen, microdermabrasie en permanente make-up. Klik hier voor meer informatie.

Nieuws

   

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren