Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Spinning bij Waterland Sports

Spinning

Spinning is een training van een uur op een speciale fiets met vliegwiel op muziek. Iedere deelnemer bepaalt zelf de weerstand, trapsnelheid en intensiteit van de training. De trainer zorgt iedere les met veel aanmoediging voor een dynamisch en verrassend uur intensief fietsen. Je krijgt vanzelf zin om het beste uit jezelf te halen! Deze training heeft een groot effect op hart, longen en beenspieren en bovendien worden er veel calorieën verbrand.

Interesse?

Nijlstraat 34

1448 NX

Purmerend

Telefoon: 0299 64 76 58

E-mail: info@waterlandsports.nl

  

Schoonheidssalon Rozemarijn

Er naast inspanning ook tijd is voor ontspanning bij Waterland Sports? Schoonheidssalon Rozemarijn is gevestigd in Waterland Sports. De salon van Rozemarijn is gespecialiseerd in cosmetische gezichtsbehandelingen, microdermabrasie en permanente make-up. Klik hier voor meer informatie.

Nieuws

Hier vind je binnenkort het laatste nieuws van en over Waterland Sports!

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren