Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Yoga bij waterland sports

Yoga

De yogales die bij Waterland Sports wordt gegeven, is een training van een uur en betreft de oervorm van Yoga:  de Hatha en Raja Yoga. Tijdens de lessen worden de houdingen, oftewel de “Asanas” uitgelegd en beoefend.
Daarnaast is er tijd voor de “Raja”, de geestelijke kant van deze yogavorm. Het beoefenen van de Asanas zal je meer vitaliteit, kracht en souplesse geven. Het heeft een positief effect op je algehele welbevinden! Door de meditatie vind je rust in jezelf en kom je meer in contact met jouw gevoel en lichaam te staan. Je zult merken dat de kennis en vaardigheden die je tijdens de yoga opdoet, toepasbaar zijn in je dagelijks leven.

Wil je een keer gratis en vrijblijvend een proefles mee doen? Neem dan contact op met Corrado Sacchetta via info@yogit.nl

Nijlstraat 34

1448 NX

Purmerend

Telefoon: 0299 64 76 58

E-mail: info@waterlandsports.nl

  

Schoonheidssalon Rozemarijn

Er naast inspanning ook tijd is voor ontspanning bij Waterland Sports? Schoonheidssalon Rozemarijn is gevestigd in Waterland Sports. De salon van Rozemarijn is gespecialiseerd in cosmetische gezichtsbehandelingen, microdermabrasie en permanente make-up. Klik hier voor meer informatie.

Nieuws

Hier vind je binnenkort het laatste nieuws van en over Waterland Sports!

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren