Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Over Waterland Sports

Onze missie is om iedereen te steunen in zijn sportieve ontwikkeling.

Samen met jou maken we een programma op maat. Of je nu binnen komt om fit te worden, of omdat je medisch advies hebt gekregen, mee wilt doen in een rugby team of die ene marathon wilt lopen. Misschien wil je afvallen of je fitter voelen, misschien moet je revalideren en soms wil je gewoon na jarenlange goede voornemens eindelijk bewegen !

Voor al die wensen is hier aandacht en ruimte. We bieden de mogelijkheid om samen uit te vinden wat bij je past. Je wordt niet in het diepe gegooid, integendeel, met veel aandacht en expertise kijken we naar jouw vraag, jouw fysieke mogelijkheden en wat jij in de toekomst zou willen bereiken.

Oprichters Rob de Graaf, Netty Schrama en het enthousiaste team van Waterland Sports willen graag dat jij plezier hebt in het sporten en dat het sportprogramma het gewenste resultaat geeft.

Nijlstraat 34

1448 NX

Purmerend

Telefoon: 0299 64 76 58

E-mail: info@waterlandsports.nl

  

Schoonheidssalon Rozemarijn

Naast inspanning is er ook tijd voor ontspanning bij Waterland Sports! Geniet van een heerlijke ontspannende behandeling bij Schoonheidssalon Rozemarijn. De salon van Rozemarijn is gespecialiseerd in cosmetische gezichtsbehandelingen, microdermabrasie en permanente make-up. Klik hier voor meer informatie.

Nieuws

GESLOTEN IVM DE FEESTDAGEN OP:

-Donderdag 24 December ’20 vanaf 15.00 uur
-Vrijdag 25 December ‘20
-Zaterdag 26 December ’20
-Donderdag 31 December ‘20  -Vrijdag 01 Januari ‘21

Het Team van Waterland Sports wenst jullie hele fijne feestdagen en een goed, gezond en sportief 2021!       

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren